Nu har jag precis kommit hem efter varit på teamOlmed och fixat Lukas skenor. Det är helt overkligt att en fast nitad spänne kan släppa men det gjorde det. Men det är sån tur som har TeamOlmed som ställer upp på kort tid oxå fickar det och dom är alltid så glada oxå.

Jag önskar att jag kunnde vara en sån där person som alltid är glad,har en posetiv syn på allt och alltid ler. Självklar så har alla problem i sina liv och det är något man inte kommer ifrån MEN att kunna lägga problemen åt sidan och inte tänka på är nog många som behöver tränna på.Man kan ju alltid försöka 🙂

Nu satt vi oxå upp en ny tid för göra nya skenor. Så skönt då dom vi har idag alltid varit problem med. Så vi hoppas att nästa blir bättre.

Ska hinna iväg idag på utvecklingsamtal idag och se hur duktig min Lukas faktiskt är.. Riktigt spännande.

Ikväll ska jag spendera med att plugga så mycket jag bara kan för imorgon ska jag ha redovisning på andning. Hur det funkar och vilka muskler som behövs för att kunna andas. Lite spännande faktiskt!

Vi hörs sen…..