Min son har äntligen kommit i den åldern då det ska börja med gymnastik, fotboll och massor med andra rolig aktiviteter. Jag har en star tro att det är extra viktigt för honom att hålla på med sport med tanke på klumpfot och läkarna har sagt till oss att han får göra allt så länge han själv inte klagar på att han får ont. Med det sagt vill jag ta chansen att dela med mig om Knatteskutt där Lukas kommer börja snart. Där kommer han få chansen att testa olika sporter i hela 10 veckor. Om detta låter intressant för dig och ditt barn så gå in på http://www.knatteskutt.se/
Om ni sedan bestämmer er för att anmäla just ditt barn till detta får ni gärna tala om att jag har tipsat er. Detta gör ni vid anmälan i anmälningsformuläret på hemsidan i meddelandefältet skriva: ”Tips: och Lukas Olsen ”. Förtydligande: Tipsaren är alltså jag, Johanna men det är Lukas Olsen som skall skrivas in när ni anmäler er! Ha en fortsatt trevlig dag / Johanna