Hej alla underbara där ute!

Jag har upptäckt att jag har problem att läsa flera bloggar från min dator. Jag hoppas att det endast jag som har problem! Om ni upptäcker några problem med hemsidan så skulle jag bli jätte glad om ni kunde maila mig om det johannaolsen@klumpis.se

Gällande min sons fötter så väntar vi och väntar och väntar…… Vi brukar få gå på läkarkontroll efter sommaren men nu har vi inte hört ett ljud från dom. En liten fågel har viskar i mitt öra att han ska få sluta med skenorna nu och självklar får vi vänta läääääänge på att träffa läkare då :-/

Så nu är det snart jul. Hundra köttbullar är rullade, typ en miljon lussekatter är bakade och granen är klädd, nu ska jag sätta mig och slå in alla julklappar. Äntligen börjar jul stressen nå sitt slut och den riktiga jul känslan infunnit sig 😀

Vill önska alla där ute en riktigt god jul!!!!!

/Johanna