Vi har fortfarande inte hört något ifrån Astrid Lindgrens Sjukhus om kontrollen. Nu börjar vi nå att vi ligger 6 månader efter när vi egentligen skulle vara på kontroll och det känns lite surt då det ända vi går och väntar på att läkarna ska säga att allt är ok och det är dags att sluta med skenor. Men i väntans tider så har jag själv tagit beslutet att sakta och säkert börja trappa ner med användningen av senor. Så nu är Lukas skenfri tisdagar och fredags nätter vilken han tycker är grymt skönt. OBS! Jag vill absolut inte rekommendera att någon frångår läkarnas anvisningar gällande sken-användning! Ner tappningen av sen-användningen för Lukas gör jag endast då jag vet att Lukas kommer få sluta med skenorna efter vi har träffat läkaren!!!!!!!

Jag har ju alltid varit den som tror,tycker att träning är viktigt för Lukas fötter. Egentligen så är det väl viktigt för alla människor men tror mig tycka att det är extra viktigt då man har klumpfot. I höstas gick Lukas på gymnastik som han tyckte var jätte kul. Han klagade inte en enda gång att fötterna eller bena gjorde ont, han var mer ledsen när det gymnastik passet var slut efter 1 timme då han skulle kunna hållt igång 1 timme till 🙂

och nu till våren så har vi 10 veckor med dans att se fram emot för honom 🙂