Det är helt otroligt hur mycket klumpis har växt och den har inte nått sin max gräns ännu utan jag/vi ser den växa mer och mer för var dag som går.

Den 16 november 2010 öppnade jag dörrarna för klumpis hemsida. Då men inga medlemmar, inga besökare och samarbetade med inga. Denna hemsida skapade jag endast för jag själv visste att jag hade behövt den när jag fick reda på att Lukas hade klumpfot. I början var allt ovist med om den ens fans intresse för denna hemsida..

På ett par månader så började jag se att det var ett fåtal som varit inne på min sida och tittat och där och då väcktes drömmer om att detta faktisk skulle kunna bli något stort.

Oktober 2011 så visade resultatet för första gången ett besök som var över 1000 på en månad och lyckan var total. Under detta år så var det flera som nappade på min ide och samarbetet startade med flera av dom stora företagen.

Under 2012 så har vi haft ett snitt besökare per månad på ca 900 vilket har varit både skönt och bekräftade att denna sida verkligen behövs. Vi har även under detta år börja samarbetet med Astrid Lindgrens Sjukhus vilket var ett stort steg både för mig som person och för klumpis.

Idag var jag ute och tittade hur det ser ut för klumpis och till min stora lycka ser jag att hemsidan fortfarande växer och under december månad hade över 1200 besökare.

Jag blir så varm i hjärtat och lycklig att vetta att allt jobb jag har lagt ner här faktiskt hjälper er där ute. Att hemsidan både ger plats för tankar,frågor och stöd till föräldrar eller personer med klumpfot. Min vision var detta men kunde aldrig tro att det skulle bli så här stort på endast 2 år.

Drömmar kan bli ens verklighet!!!!!